Rob Janssen Grondverzet is gespecialiseerd in het egaliseren en profileren van elke onderbaan. Spoorbouw, wegenbouw, straatwerk, maar ook het egaliseren van puin en zandbanen van loodsen en laaddocks is geen enkel probleem. Door ons specialisme en nauwkeurigheid is uw onderbaan bij ons in goede handen, want elke ondergrond moet natuurlijk over het hele oppervlak strak geëgaliseerd zijn om uw asfalt of betonvloer op de voorgeschreven dikte aan te brengen!

Door onze machines en ervaren machinisten met laserborden en 3D-borden komen alle soorten onderbanen op de precies aangegeven hoogte te liggen. Zo kunt u de kosten van dure afwerklagen als beton en asfalt besparen omdat overal de voorgeschreven dikte aangebracht kan worden. De kwaliteit van uw straatwerk wordt beter omdat we de puinbaan egaliseren zodat er niet meer dan 3 cm zand op hoeft, en goedkoper omdat u meer vierkante meters in dezelfde tijd kunt afwerken en leggen.

De ballast van uw spoor-project wordt zowel op laser precies afgewerkt dat u maar 3 cm lichthoogte hebt met de stopmachine, maar sinds 2015 ook op total-station. Zo kunnen wij nog nauwkeuriger egaliseren. Vooral met veel top- en dal-bogen als ook de precisie waarmee we uw overgangs-bogen en verkantingen erin kunnen trekken dat u met minimale lichthoogte evengoed uw dwarsliggers netjes kunt leggen en uw spoorstaven kunt monteren.

Omdat we zelf de kennis in huis hebben om de 3D tekeningen te maken blijven de kosten voor u laag, en u kunt besparen op maatvoerders-kosten omdat niet het hele traject uitgezet hoeft te worden. Voor verdere informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Contact gegevens

Rob Janssen Grondverzet
Bosrand 9a
5768 RZ, Meijel
T: 06 225 652 41
E:

 

Like ons op Facebook

Foto's

Rob Janssen Grondverzet & Laseregalisering